top of page

Sat, 02 Mar

|

Vesterbro Bibliotek - Room 2.2 Peter

Førstehjælpskursus for forældre - Marts 2024

Nødsituationer er uforudsigelige. Dog behøver din reaktion på dem ikke at være det. I en kritisk situation tæller hvert minut, og at vide, hvad man skal gøre, kan redde liv.

Registration is Closed
See other events
Førstehjælpskursus for forældre - Marts 2024
Førstehjælpskursus for forældre - Marts 2024

Time & Location

02 Mar 2024, 09:00 – 12:00

Vesterbro Bibliotek - Room 2.2 Peter, Lyrskovgade 4, 1758 København, Denmark

About the Event

BILLETPRIS: 550 KR PER PERSON

BETAL VED:

MOBILEPAY 77940 - Doula Lili

Deltag i vores førstehjælpskursus, designet i samarbejde med Førsthjælp.nu og ledet af Toni Mathiesen. Dette kursus er en koncentration af Tonis brede erfaring, skræddersyet til forældre. Fra at mestre grundlæggende førstehjælp til håndtering af specifikke nødsituationer som forgiftning, forbrændinger og kramper, til at yde psykologisk støtte i kriser, er hvert emne tilpasset for forældres unikke behov. Leveret på engelsk er dette ikke bare en klasse - det er en investering i din families sikkerhed og trivsel. Rust dig selv med færdighederne til at reagere hurtigt og effektivt. Tilmeld dig i dag og bring ro i sindet tættere på hjemmet!

Vigtig information:

Tilmeldingen åbner kl. 8.45.

Billetten er per person (ikke refunderbar, men kan overføres efter behov - send en meddelelse).

Du er velkommen til at medbringe din baby efter behov. Helst babyer, der ikke går/kryber endnu. Der er plads til barnevogne.

Lokalet er på anden sal; elevatoren er på venstre side af indgangen. Du kan få brug for dit CPR-kort for at få adgang til elevatoren.

Når du er på anden sal, er lokalet på højre side.

Tickets

  • Personal Pass

    Non-Refundable (Cancellations are only accepted max. 48 hrs before the event) Price per Adult. Only babies before one year old. No toddlers/crawlers If you need an invoice, please send an email to info@doulalili.dk

    DKK 550.00
    Sale ended

Total

DKK 0.00

Share This Event

bottom of page